Met de feestdagen zo voor de deur zijn alle bedrijven in Nederland druk bezig met het verzinnen van originele en leuke relatiegeschenken. Je wil natuurlijk de klanten een blijk van waardering geven aan het einde van het jaar. Zelf ben ik de afgelopen weken ook ontzettend druk geweest met het uitzoeken van de beste relatiegeschenken. Uiteindelijk kwam ik op het idee om pennen speciaal te laten bedrukken en graveren. Nu denk je misschien: “hé? Pennen als relatiegeschenk? Is dat wel zo’n goed idee?” Vandaag ga ik je haarfijn uitleggen waarom pennen zowel stijlvol als tijdloos zijn als relatiegeschenk. Dus moet jij nog een relatiegeschenk uitzoeken en bestellen voor de feestdagen? Lees dan snel verder en ontdek waarom bedrukt en gegraveerd schrijfgerei toch echt een serieuze kanshebber is.

Veelzijdig en altijd goed

Het probleem met een groot aantal relatiegeschenken is dat ze niet praktisch zijn of bijvoorbeeld te specifiek. Wanneer je net zoals ik een breed spectrum klanten hebt, dan is het vaak lastig om één geschikt geschenk te vinden waar je iedereen blij mee maakt. Pennen zijn daarentegen gebruiksvoorwerpen die iedereen op een gegeven moment gebruikt. Een pen is hierdoor met andere woorden altijd goed. Daarom is een pen zelfs vandaag de dag een van de beste opties als relatiegeschenk tijdens de feestdagen. Pennen komen namelijk voor in allerlei soorten en maten. Er zijn bijvoorbeeld budgetvriendelijke varianten, luxe pennen en zelfs stylus pennen voor tablets. Zoals je ziet is de keuze reuze. Dat geldt voor zowel de kleur als het model. Hierdoor is een pen tevens een zeer veelzijdige optie als relatiegeschenk.

 

Eenvoudig pennen personaliseren

Naast het feit dat iedereen een pen gebruikt, is het tevens een krachtig reclamemiddel. Jij kiest welke kleur en welk model de pen heeft. Vervolgens laat je de pen eenvoudig bedrukken met een logo of boodschap naar keuze. Het is tegenwoordig ontzettend makkelijk om schrijfgerei te personaliseren. Zelf ik heb bijvoorbeeld een oplage besteld bij Printdeal.be waar mijn bedrijfslogo op wordt bedrukt. Tijdens het bestellen zag ik dat pennen graveren tevens een optie is. Op die manier kun je het relatiegeschenk eenvoudig omtoveren tot een persoonlijk cadeau. Dat zal de klant tevens net even wat meer waarderen. Oh, en maak je maar geen zorgen dat je straks met honderden pennen zit voor die ene klant. Bij de betere drukkerijen zoals Printdeal.be is het geen enkel probleem om het drukwerk in een kleinere oplage te bestellen.

 

Author

Geef een reactie