heb jij enig idee wat een bloedluis is? Ze zijn tussen de 0,1 en de 1 mm groot. Ze zijn eenvoudig te herkennen aan de rode kleur en die moet je dan wel bestrijden! Sommige mensen denken dat ze klein en onschadelijk zijn, maar dat is niet waar. Het heeft namelijk grote gevolgen en ze eten eens per acht dagen hun buik vol met bloed van hun prooi. Maar ze eten niet alleen, ze besmetten ook je dieren en deze kunnen dan ernstige bloedarmoede krijgen. De bijtwonden geven ook ernstige irritaties en ze kunnen ook nog ernstige ziekten overbrengen. Je zal merken dat je dieren snel achteruit gaan als er sprake is van bloedluis en ze kunnen ook minder eieren leggen. Een dier kan ook overlijden als het echt heel erg besmet is, daar wil je niet aan denken dus zorg dat je ze snel gaat bestrijden wanneer daar sprake van is.

Doe wat aan bloedluis

Bloedluis is geen pretje en daar wil je ook je dieren niet mee opzadelen ze hebben ernstige gevolgen dus ga ook kijken wat roofmijt tegen bloedluis daarin kan betekenen. Specialisten kunnen je heel goed uitleggen hoe je alles het beste aan kunt pakken en er zijn dan ook tal van opties die je kunt gebruiken om het te bestrijden. Tegenwoordig geven veel mensen de voorkeur aan roofmijt tegen bloedluis en als je daar nog geen ervaring mee hebt, maar wel last hebt van bloedluis bij je dieren, dan moet je actie ondernemen en het maar eens proberen. Zo weet je zeker dat je een goede keuze zult gaan maken waar je achter staat.

Roofmijt tegen bloedluis een optie?

Je zou kunnen denken aan roofmijt tegen bloedluis, dit is iets wat veel mensen al hebben gedaan. Je zou ook zelf eens na kunnen gaan hoe snel het werkt. Het is niet fijn als je je dieren ziet lijden en daarom moet je ook snel actie ondernemen. Doe er wat aan, zorg dat je contact op gaat nemen met een specialist die je bij kan staan en dan is het te hopen dat je dieren weer snel beter worden. Als je er op tijd bij bent kun je het een en ander wel op tijd aanpakken. Belangrijk dat je daarom de nodige maatregelen snel gaat nemen en het anderen ook laat weten wat ze moeten doen bij bloedluis. Je wilt immers voorkomen dat je een verkeerde keuze gaat maken en gelukkig kan dit je hierbij helpen.

Author

Geef een reactie