Lees hier over een dieplader kopen om een wiellader te kunnen transporteren. Een wiellader van het ene karwei naar het andere verplaatsen gaat wel over een klein stukje via wegen voor langzaam verkeer, maar zodra het een flinke afstand gaat worden of het moet over een snelweg, dan is er geen keus en moet de shovel of mobiele kraan op een dieplader. Relatief eenvoudig verplaats je de wiellader naar de plek waar het karwei is.

Specialist met transport

Trucksnl.be heeft een groot assortiment voor alles wat met transport te maken heeft. Behalve dat u een dieplader te koop heeft, kunt u bij het bedrijf elke denkbare aanhanger kopen. Als voorbeeld een oplegger die de vracht koel kan houden. Maar ook de machines die op de dieplader kunnen zijn leverbaar. Dit maakt het de moeite waard om verder te kijken op de site dan enkel een dieplader kopen. Ook als je al in bezit bent van voornoemde, en er zijn stukken aan, voor onderdelen hoef je niet verder te zoeken, er is een flinke voorraad. Een kleine opsomming van wat populair is op de site en daardoor vaak bekeken; standaard trekkers, kipper vrachtwagens, dieplader opleggers, koel-vries oplegger, bakwagen vrachtwagens, wielladers, wielgraafmachines, vorkheftrucks, en gesloten bestelwagens. Zij zijn echt specialist met transport, maar zij hebben meer, en dit zowel nieuw alsmede gebruikt.

Een caravan voor achter de auto, een bootje om mee te gaan vissen…

Ondanks dat het accent op zwaar transport ligt, zoals een zeecontainer over de weg vervoeren, kun je als particulier ook bij het bedrijf terecht. Een camper of caravan, een bootje waarmee je kan gaan vissen, kun je op de site vinden. Hun knowhow in techniek gaat ver, het is logisch dat een particulier ook bij het bedrijf terecht kan. Ronduit uniek is een motorhome, een uit de kluiten gewassen camper die enkel een ervaren vrachtwagenchauffeur op locatie kan krijgen. Maar dan heb je op die camping geen camper staan, maar een eigen hotel met alle denkbare ruimte, luxe, en comfort. Het is allemaal te zien op de site van trucksnl.be waar je tevens de informatie aantreft om contact te leggen. Schroom niet om contact te leggen als je een product of dienst zoekt. Alle items die te koop aangeboden worden zijn van goede kwaliteit en nagezien, je koopt daar dan ook met alle garanties. Door de ruime ervaring op het gebied van vervoer en transport geven ze je graag advies. Bekijk de site.

Author

Geef een reactie