Wij Nederlanders kamperen. Met een caravan achter onze auto trekken we heel Europa door. Daarnaast zijn er vele duizenden Nederlanders die ergens in de mooie natuur een stekkie uitzoeken om daar een jaar of langer op vrije dagen te kunnen bivakkeren. Tot voor kort zette je daar dan een stacaravan neer. Die richtte je helemaal in volgens je eigen wensen en genieten maar. Natuurlijk, tegen een mooie stacaravan kun je niets hebben, maar tijden veranderen. Tegenwoordig kun je op veel jaarplaatsen ook een glamping tent kwijt. Ja, echt waar. De eisen van waaraan de glamping tent voldoet, zijn prima voor de meeste campings. Dus kom die caravan uit en ga de glamping tent in.

 

Glamping tent: luxe en ruimte

 

Kamperen is veranderd. Heel erg veranderd. We willen graag toch wel wat luxe en ruimte hebben. Dat kan met een glamping tent. Nu zie je dat voor een vaste jaarplaats misschien niet zo zitten. Maar vergis je niet, een glamping tent biedt net zoveel luxe als een stacaravan. Misschien zelfs nog wel meer. De tent wordt geleverd met bijvoorbeeld een veranda, luxe badkamer, keuken en meer dan genoeg slaapplaatsen voor alle personen die met jou meegaan de natuur in. Ook deze tenten kunnen een tweede huisje zijn, net als voorheen de stacaravan. Vooral ook omdat je kan genieten van het sfeervolle hout waaruit de tent is opgebouwd. Dat brengt je ook binnen al in de natuur die je buiten omringt. Kamperen is niet meer primitief. Het is niet voor niets dat het steeds vaker aangeduid wordt als glamping. En toch krijg je in de tent ook de gezelligheid en drukte van de camping mee als je dat wil. Een unieke combinatie dus van luxe en gezelligheid.

 

De natuur in

 

De glamping tent kan het hele jaar door strak op een plek staan, door zijn aangepaste kleur past hij ook prima in natuurparken. In steeds meer vakantieparken zie je de tent dan ook verschijnen. Het is heerlijk om met je gezin de tent te huren en samen in vakanties de natuur in te trekken. Je komt altijd thuis op een plek die echt van jou is, die warmte uitstraalt en die je heerlijk laat ontspannen. Echt vakantie dus. Je hoeft in veel gevallen niet midden in de nacht naar de toiletgebouwen, maar je doucht en kookt heerlijk in jouw luxe tent. Nog niet overtuigd? Probeer het gewoon eens een weekendje. Wedden dat je niets anders meer wil?

Author

Geef een reactie