QuickStep staat bekend als een van de beste laminaatmerken die er zijn. En dat is niet voor niets. Het laminaat van QuickStep is niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens enorm sterk. Je kunt er gerust een winkelvloer mee (laten) leggen, al die voeten, schoenen, hakken, het maakt voor QuickStep laminaat echt niet uit. Als je echt slim bent, dan zorg je bij De Laminaat Expert voor een goede QuickStep-deal. Je hebt dan én het beste laminaat voor de beste prijs en het wordt ook nog eens gratis voor je gelegd. Als dat geen goede deal is?

De QuickStep-deal van De Laminaat Expert is een goede deal

Want niet alleen heb je dan een echte QuickStep vloer liggen voor € 29,95 per m2, je krijgt daar ook nog andere voordelen bij. Want wat denk je van gratis bezorging en geen reiskosten? En dan ook nog het leggen an sich, inclusief de ondervloer en de plinten. Een betere deal ga je echt niet vinden. En je mag ook nog eens zelf het laminaat uitkiezen uit de Creo-collectie. Dit hoef je niet vanaf de website te doen, je kunt gewoon een sample opvragen. Twijfel je tussen verschillende kleuren? Bestel dan meerdere samples om een goede keuze te kunnen maken.

Laat het laminaat leggen door de expert

Natuurlijk ben jij ook hartstikke handig en kun jij prima een laminaatvloer leggen. Maar de experts van De Laminaat Expert doen dit dagelijks. Zij kunnen in een oogopslag zien waar de eventuele knelpunten zitten en door hun ervaring zal de vloer schitterend liggen. De bijgeleverde plinten, in de kleur van het laminaat, worden snel vakkundig geplaatst en voor je het weet kun je je spullen weer terug de kamer in verhuizen. De experts van De Laminaat Expert leggen zo'n vloer in minder dan een dag. Je weet echt niet wat je ziet!

Laminaat heeft veel voordelen

Het grootste voordeel is wel dat het zo goed als onderhoudsvrij is. Je zult het regelmatig moeten stofzuigen en eens in de zoveel tijd, met de bijgeleverde "laminaat fris" moeten dweilen. Meer is het niet. Je bent al snel klaar, want het gaat hier om een volledig gladde vloer. Geen haakjes, geen kuiltjes. Gaat er een keer een plant om? Dan is er niets aan de hand. Even de grond terugscheppen in de pot, de rest van de grond met stoffer en blik of de stofzuiger opruimen en eventueel nog een doekje over de plek. Dan zie je er al niets meer van.

Author

Geef een reactie